Wat zijn de verschillende versies van Flux AI? Gratis & premium

Blog
dinsdag, 01 oktober 2024 om 17:41
wat zijn de verschillende versies van flux ai gratis premium
Flux AI biedt verscheidene modellen voor beeldgeneratie die geschikt zijn voor zowel commercieel als niet-commercieel gebruik. Deze varianten zijn gemaakt om een breed spectrum aan vereisten te ondersteunen.

Flux.1 [Pro] & Flux.1 [Dev] uitleg van versies

Flux.1 [Pro] is een model geoptimaliseerd voor professionele toepassingen, waarbij belang wordt gehecht aan kwaliteit en detail in gegenereerde beelden. Het stelt gebruikers in staat om hoogwaardige visuals te creëren met meer complexe en gedetailleerde tekstbeschrijvingen. Het is met name gericht op commercieel gebruik en biedt prestaties die voldoen aan de eisen van professionals in verschillende industrieën.
Aan de andere kant staat Flux.1 [Dev], een variant gericht op ontwikkelaars en creatievelingen die experimenteren en prototypen ontwikkelen. Het biedt de flexibiliteit die nodig is voor ontwikkelingsprojecten en persoonlijke doeleinden, maar dan wel met een lagere beeldresolutie dan de Pro-versie.

Vergelijking: Flux.1 [Schnell] en Standaard Flux

Flux.1 [Schnell], daarentegen, is ontworpen voor snelheid. Dit model levert beelden met een snellere verwerkingstijd, wat handig kan zijn voor gebruikers die minder nadruk leggen op de uiterste kwaliteit en meer waarde hechten aan snelheid. Standaard Flux modellen bieden een balans tussen resolutie en snelheid, geschikt voor algemeen, niet-commercieel gebruik waarbij een compromis tussen prestatie en toegankelijkheid gewenst is.
Hieronder vind je een korte tabel:
EigenschapFlux.1 [Pro]Flux.1 [Dev]Flux.1 [Schnell]Standaard Flux
GebruiksdoelCommercieel gebruikNiet-commercieel/DevSnelheidAlgemene toepassingen
ResolutieHoogGemiddeldVarieertBalans
SnelheidStandaardStandaardHoogGoed

Gratis gebruiken van Flux AI

Je kunt het Flux AI-model gratis gebruiken op HuggingFace om afbeeldingen te genereren. Het beste is dat je je niet hoeft aan te melden voor een account.
  • Ga naar Flux.1 [dev] (website) op Hugging Face en voer je prompt in
  • Je kunt ook het Flux .1 [schnell] model (website) proberen
  • Naast de prompt kun je de Geavanceerde Instellingen sectie gebruiken om de afbeeldingshoogte en -breedte, seedwaarde en het aantal generatiestappen in te stellen die het model moet gebruiken
  • Klik op 'Uitvoeren' zodra je prompt klaar is. Het zal even duren, afhankelijk van de systeembelasting. Na een paar seconden wordt de AI-afbeelding gegenereerd.