Google lanceert game om te leren praten met AI: 'Say What You See'

Blog
woensdag, 22 mei 2024 om 1:52
see what you say
Google heeft een nieuw experiment gelanceerd genaamd "Say What You See" op hun Arts & Culture platform. Dit interactieve spel is ontworpen om gebruikers te leren hoe ze effectieve AI-afbeeldingsprompts kunnen maken door nauwkeurige beschrijvingen te geven van getoonde afbeeldingen.

Wat maakt het spel bijzonder?

  1. Educatief en Leuk: Het spel combineert educatie met gamification, waardoor leren leuk en boeiend wordt.
  2. Verfijnen van Vaardigheden: Gebruikers leren welke details cruciaal zijn voor het genereren van nauwkeurige AI-afbeeldingen.
  3. Toegankelijkheid: Het spel is direct in de browser te spelen, zonder extra software.

Say What You See van Google

In "Say What You See" kijk je naar een afbeelding en beschrijf je deze zo gedetailleerd mogelijk. Het doel is om te leren welke elementen essentieel zijn voor AI-modellen om een afbeelding correct te genereren. Dit helpt je om beter te begrijpen hoe je tekstuele beschrijvingen kunt gebruiken om visuele inhoud te creëren.
Dit spel biedt een waardevolle oefening voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en beeldgeneratie. Het is een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren en meer te leren over de nuances van AI-prompting.
Probeer het spel zelf en ontdek hoe goed jij bent in het beschrijven van beelden: Say What You See - Google Arts & Culture.
Speel, leer en ontdek de kracht van effectieve AI-afbeeldingsopdrachten met Google’s nieuwste interactieve spel.