OpenAI kondigt nieuwe opties aan voor gratis gebruikers van ChatGPT

Nieuws
woensdag, 29 mei 2024 om 21:34
openai kondigt nieuwe opties aan voor gratis gebruikers van chatgpt
OpenAI kondigt aan dat alle gebruikers van ChatGPT nu toegang hebben tot een aantal nieuwe functies die voorheen alleen beschikbaar waren voor betalende klanten. Deze uitbreiding omvat mogelijkheden voor browsen, beeldherkenning, data-analyse, het uploaden van bestanden en het gebruik van GPTs. Je hoeft voor deze opties dus niet meer te betalen.

Nieuwe gratis opties voor ChatGPT

Browsen: Gratis gebruikers kunnen nu real-time informatie opzoeken en antwoorden krijgen die gebaseerd zijn op de meest recente gegevens die beschikbaar zijn op het internet. Dit is vooral nuttig voor onderwerpen die snel veranderen, zoals actueel nieuws en technologische ontwikkelingen.
Beeldherkenning: Met de beeldherkenningsfunctie kunnen gebruikers foto's en afbeeldingen uploaden om vragen te stellen over de inhoud van deze beelden. Dit kan variëren van het analyseren van grafieken en tabellen tot het identificeren van objecten en tekst in afbeeldingen.
Data-analyse: Gebruikers kunnen nu datasets uploaden en laten analyseren door ChatGPT. Dit biedt ondersteuning bij onderzoek, bedrijfsanalyses en andere projecten waarbij gegevensgestuurde inzichten nodig zijn.
Bestanden Uploaden: Het is nu mogelijk om documenten, spreadsheets en andere bestandsformaten te uploaden en te integreren in gesprekken met ChatGPT. Dit kan handig zijn voor het delen en bespreken van specifieke informatie zonder handmatige invoer.
Gebruik van GPTs: Met toegang tot GPTs kunnen gebruikers profiteren van gespecialiseerde AI's die zijn ontworpen voor specifieke taken of industrieën. Dit kan meer gerichte en gespecialiseerde assistentie bieden voor diverse behoeften.

Wat betekent dit voor gebruikers?

Deze uitbreiding biedt gratis gebruikers meer mogelijkheden en maakt geavanceerde AI-tools breder toegankelijk. Hierdoor kunnen meer mensen profiteren van de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie voor persoonlijke en professionele doeleinden.
Door deze nieuwe functies beschikbaar te stellen, streeft OpenAI naar een bredere toegankelijkheid van AI-technologieën en ondersteunt het gebruikers bij het oplossen van problemen en het verkennen van nieuwe ideeën.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…