Yahoo News stapt over naar nog meer AI

Nieuws
woensdag, 19 juni 2024 om 10:01
yahoo vervangt nieuwsredactie grotendeels met ai
Yahoo News heeft een vernieuwde versie van zijn app gelanceerd, aangedreven door de AI-technologie van Artifact, de nieuwsaggregatie-app die Yahoo in april 2024 heeft overgenomen. Het is iets om rekening mee te houden bij SEO met AI, dit soort ontwikkelingen zullen blijven komen.
Deze upgrade biedt gebruikers een gepersonaliseerde nieuwsfeed, waardoor ze eenvoudiger op de hoogte blijven van onderwerpen die voor hen van belang zijn. De app maakt gebruik van krachtige AI om de nieuwsconsumptie relevanter en toegankelijker te maken. Dat meldt Yahoo op haar eigen website.

Het nieuwe Yahoo News

Blijf op de hoogte met onze AI Wereld App!

Met de AI Wereld app volg je alle ontwikkelingen in AI.

De vernieuwde functies van de Yahoo News app omvatten:
  1. Gepersonaliseerde Nieuwsfeed: Gebruikers kunnen specifieke onderwerpen en publicaties selecteren die voor hen belangrijk zijn, en de app past de feed daarop aan.
  2. Topverhalen en Trending Onderwerpen: De app biedt samenvattingen van trending nieuws, waardoor gebruikers snel de belangrijkste gebeurtenissen kunnen volgen.
  3. Belangrijke Punten: AI genereert kernpunten die bovenaan artikelen worden weergegeven, zodat gebruikers snel de essentie van een verhaal begrijpen.
  4. Blokkeren van Trefwoorden en Clickbait: Gebruikers kunnen bepaalde trefwoorden blokkeren en clickbait-titels markeren, die vervolgens automatisch herschreven worden.
  5. Deelopties: Het is eenvoudig om delen van artikelen te delen via een druk op de knop.
  6. Badges en Streaks: Om de leeservaring leuker te maken, kunnen gebruikers badges verdienen en leesreeksen bijhouden en delen met vrienden.
Deze innovaties zijn erop gericht om nieuwsconsumptie eenvoudiger en aangenamer te maken. De app is nu beschikbaar voor zowel iOS als Android in de Verenigde Staten​.

Populair nieuws

Laatste reacties